Over Rob Schiffer

Over Rob Schiffer

Rob Schiffer’s carrière begon bij twee gerenommeerde schildersbedrijven in Mönchengladbach (DE).

Hij begon als pas 15 jaar oude leerling schilder bij ” Malermeister Joachim Mittag jun. ” en heeft erna  gewerkt bij ” -Luxus in Farbe- Heinz Heinrichs Malerwerkstatt “. Bij deze twee bedrijven heeft hij in loop der jaren ontzettend veel kennis en kunde van het vak opgedaan en ook  de ” Duitse gründlichkeit und pünktlichkeit ” geleerd gekregen waarvoor Rob Schiffer ook  bekent staat ! Hij heeft voornamelijk voor Advocaten, Notarissen, Doktoren en Professoren, Eigenaren van bekende zaken, winkels en bedrijven en vooral voor particuliere klanten werken mogen. Hiervoor is hij tot vandaag nog zeer dankbaar ! Ook heeft hij tijdens zijn diensttijd op het eiland Borkum (D) gewerkt. Waar hij het  ” fijnere” schilderwerk voor de huizen en privé jachten van legerofficieren verrichten mocht.

Als geboren Sittardenaar verhuisde hij terug naar Sittard, waar hij ook bij verschillende schilderbedrijven in de regio heeft gewerkt. Na lange tijd te hebben nagedacht en gedroomd van een eigen onderneming, startte Rob Schiffer in 2002 dan eindelijk zijn eigen schildersbedrijf in Sittard.

Onder de naam Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken past hij bij ieder project met veel enthousiasme zijn kennis en kwaliteit toe. Zijn inmiddels flink gegroeide klantenbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten.

Door de constante scholing houden wij ons “Up to Date” en wordt ten alle tijden de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

Netheid vind Rob Schiffer zeer belangrijk. Of het nu de offerte, de bedrijfsauto of het schilderwerk zelf is, alles is tot in de puntjes verzorgd. En uiteraard laten wij geen rommel achter in of rond uw huis of bedrijfspand.

Goed en zuiver werken, kwaliteit, betrouwbaarheid én de klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel ! Mede hierdoor bestaat het bedrijf nu ook al meer dan 20 jaar en is Rob Schiffer Schilder- en behangwerken ook buiten Sittard een bekende naam.

Wat u van Rob Schiffer als bedrijf mag verwachten

Wanneer u ervoor kiest de uw woning of bedrijfspand te laten opknappen en/of verfraaien door een professionele schilder, wilt u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben. Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken begrijpt dit en neemt uw zorgen uit handen.

U geeft aan wat uw wensen zijn en Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken voert deze uit. Het bepalen van de gewenste kleur en verftechniek(en) bespreken we tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking, waarna u een eveneens vrijblijvende offerte ontvangt. Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken denkt met u mee en geeft dan ook graag advies.

Indien u er vervolgens voor kiest om de samenwerking met Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken aan te gaan, zorgen wij ervoor dat de uitvoering van het schilder- of behangwerk in gezamenlijk overleg plaatsvindt. Hiernaast zorgt Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken ervoor dat uw interieur veilig en vlekkeloos achterblijft.