Schilderwerk

Schilderwerk buiten en binnen

Omschrijving van het project

Het schilderen van wanden, plafonds, vloeren en andere
steenachtige ondergronden is een tijdrovende klus.
Wij zorgen voor een snelle doch perfecte afwerking van uw muren, in de kleur van uw keuze. Ook structuurverf en decoratieve wandafwerkingen, zoals een moderne betonlook, vallen onder de vele opties. Wij zorgen voor een gedegen voorbehandeling waarbij gaten en scheuren worden gedicht en ruimen alles zodra de klus geklaard is ook weer netjes op. U heeft er geen omkijken naar.

De mate van kennis die nodig is om bv. houtwerk juist te behandelen, wordt nogal onderschat. Vaak leidt dit tot verkleuringen door lichtinval of vroegtijdige slijtage. Wij zorgen voor een degelijke behandelingĀ van al het houtwerk in uw woning, zoals kozijnen, deuren, timmerwerk, trappen, plinten en meubilair. Van het opschuren en wegwerken van openstaande naden tot het afwerken in iedere gewenste kleur en glansgraad, wij weten waar we op moeten letten.

Buitenwerk

Zijn de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Draag deze tijdrovende en omvangrijke klus over aan de deskundigheid van Rob Schiffer Schilder- en behangwerken. Het schilderen, renoveren en onderhouden van buitenmuren, deuren, kozijnen, schuttingen, garagepoorten en andere hout- of steenachtige ondergronden vergt specialistische kennis voor een optimaal en langdurig resultaat. De details moeten kloppen en het verfsysteem moet technisch goed in orde zijn. Wij staat voor u klaar.

Binnenwerk

Een frisse lik verf op de muur of een deur welk opnieuw gelakt moet worden: het lijken simpele klusjes. Toch staat u vervolgens weer uren op de ladder en wil het eindresultaat maar niet uitpakken zoals u het voor ogen had. Gun uzelf daarom de kwaliteit en het gemak van een vakman! Het uitbesteden van het schilderen van uw binnenmuren, plafonds, kozijnen en trappen scheelt niet alleen heel wat tijd en frustratie, maar levert ook een langdurig, kwalitatief beter resultaat op. Rob Schiffer Schilder- en behangwerken heeft kennis van zaken en neemt deze klussen graag van u over.