Aan de slag

Wat u kan verwachten van Rob Schiffer

Wanneer u ervoor kiest de uw woning of bedrijfspand te laten opknappen en/of verfraaien door een professionele schilder, wilt u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben. Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken begrijpt dit en neemt uw zorgen uit handen.

U geeft aan wat uw wensen zijn en Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken voert deze uit. Het bepalen van de gewenste kleur en verftechniek(en) bespreken we tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking, waarna u een eveneens vrijblijvende offerte ontvangt. Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken denkt met u mee en geeft dan ook graag advies.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend gesprek!

Indien u er vervolgens voor kiest om de samenwerking met Rob Schiffer Schilder- en Behangwerken aan te gaan, zorgen wij ervoor dat de uitvoering van het schilder- of behangwerk in gezamenlijk overleg plaatsvindt. Hiernaast kunnen wij ook ervoor zorgen dat tijdelijk uw meubels, lampen, gordijnen, schilderijen etc. “verplaatst of verhuisd” worden en zorgen na het schilderen en/of behangen dat alles weer wordt teruggeplaatst ( het geheel idd. tegen een vooraf afgesproken meerprijs ). Hoe fijn is dat?