Behang

Behangen en behangsoorten

Omschrijving van het project

Behangen is weer helemaal terug van weggeweest. Je hebt de mooiste kleuren, van gewoon tot exclusieve  designs en enorm veel kwaliteiten. Je kunt er een natuurlijk de hele kamer mee doen, maar vaak wordt er ook maar 1 wand  in bijvoorbeeld de woon of slaapkamer als ” accent muur ” behangen.

Behang is niet alleen voor een decoratief uiterlijk, maar kan wellicht ook een probleemoplosser zijn !

Vraag ons na de vele mogelijkheden …..wij adviseren u graag !

Patronen- / decoratiebehang

Behang....het materiaal met de duizenden mogelijkheden ! In zoveel kleuren en designs...van gewoon tot zeer exclusief. Als u ons uw wensen kenbaar maakt gaan wij voor u opzoek na een leuk behang idd. binnen het door u gewenste budget. Wij zijn leverancier en verwerker van heel veel bekende merken waaronder bv. Arte, Elitis, KEK Amsterdam en BN Wallcoverings, Dutch Walltextile Company (DWC), Rasch, Marburg, Eijffinger, en en en ....... Stel u heeft zelfst een leuke behang ergens gezien of u heeft een voorbeeld bij de hand...of een naam met productnummer dan kunnen wij deze meestal ook leveren.

glasweefselbehang

Glasweefselbehang is zeer stabiel, schrobvast en scheur overbruggend en zwaar ontvlambaar. Na het behangen wordt het glaswefselbehang nog (af)getext. Glaswefselbehang is in verschillende designs / patronen te verkrijgen. Ook is er een glasweefsel behang welk als het overgetext is een tweekleuren effect heeft. Het wordt ook vaak gebruikt bij nieuwbouw, renovatie en biedt een goede bescherming van uw muren. Glasweefsel behang is in het algemeen wat zwaarder en dikker qua kwaliteit , hiermee kunt u dan ook de oneffenheiden in de ondergrond overbruggen / camoufleren.

Renovatievlies

Renovlies behang is een glaswefsel vlies en is een van de vele soorten van glasvezelbehang maar dan zonder patroon. Het is zeer stabiel, schrobvast en scheur overbruggend wordt gebruikt bij renovatie of wandafwerking om scheuren, krimpscheuren en oneffenheden op en in muren te overbruggen. en idd. om een nog gladdere en strakkere afwerking te verkrijgen ! Let op...om de allerbeste afwerking te verkrijgen is het meestal nodig om de ondergrond geheel te plamuren en te schuren.